Pages

31.12.10

Bye Bye 2010, Hi Hi 2011!

 

  Eyy 2011! Zaten sormadan kafana göre geliyorsun, efendi gibi gel efendi gibi git, istikrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol, sevimli ol, bal gibi tatlı ol. Bir verip iki alma, insanın canını sıkma, çileden çıkartma. Şunun surasında 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver ve adabınla bizi üzmeden git. "Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim, harikalarla dolu bir yıldı!" dedirt emi?




  İyisiyle, kötüsüyle, mutluluğu, üzüntüsü, sevinci, heyecan, hayalkırıklığı, hastalığı, sağlığıyla bu yılı da geride bırakıyoruz insanlık olarak. Daha nice yeni yıllar görürüz inşallah. En önce sağlık diliyorum Allah'tan, sağlık olmadı mı geri kalan hiçbir şeyin değeri kalmıyor. Sonra her zaman ailem ve sevdiklerimle birlikte olmayı diliyorum. Ailemin, benim ve sevdiklerimin hep birlikte mutlu olmasını, hayallerinin gerçekleşmesini, şanslı olmayı, başarılı olmayı, hayata severek bakabilmeyi, umutlu olmayı, büyük çaplı üzüntülerin ve dertlerin uzak durmasını ve herşeyin "gönlümüze göre" olmasını diliyorum. Her yeni yılı karşılarken, neler olacağı hakkında hiç bir fikre sahip değilken, ne kadar tertemiz bir sayfaymış gibi görsek de, aklımızın bir köşesinde, dört-dörtlük, tamamıyla mükemmel olmayacağını biliriz. Ve bu yeni yılı da karşılarken, 2011'in "olabildiğince" mükemmel geçmesini diliyorum. Özlemini çektiğimiz herşeye kavuşmayı, hep beklemiş olduğumuz fırsatlara sahip olmayı, bu yılın en azından geçen bütün yıllarımızdan daha güzel olmasını diliyorum Allah'tan. Hepimize sağlık, mutluluk, huzur, başarı, aşk ve umut diliyorum. 2011, hiçbirimizi hayalkırıklığına uğratmaz inşallah.

2 dedim, olacak!:

Adsız dedi ki...

kontrol etmeniz gerekir:)

Larien dedi ki...

kontrol etmemiz gereken şey 2011'in istediklerimizi getirip getirmediğiyse, şimdiye kadar çok da farklı bişey getirmediğini söyleyebilirim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...