Pages

1.6.11

Harbiden iyi ki doğmuşum :)

  Ben karamsar düşünmenin, umutsuz olmanın, ufacık şeylere takıp da sinir olmanın dışında, insani değerlere çok önem veren, saflık derecesine kadar iyi niyetli, hemen herkese güvenen, ama çevresinde hep, her zaman güvenebileceği, art niyetsiz, iyi arkadaşlar, dostlar, insanlar arayan biriyimdir. Hep korkarım sevmeye, güvenmeye, beraber olmaktan hoşlanmaya başladığım insanların bir gün beni yanıltmasından, hayal kırıklığına uğratmasından. Bu yüzden sahip olduğum arkadaşlıkların, dostlukların, gerçek, herkesin sahip olamayacağı türden, mutluluk verici olduklarını görmek beni normalin de üstünde mutlu etti. Ben sevdiğim insanların doğum günlerinde saat tam 12'yi bekler, mutlaka mesaj atar, iyi dileklerini anlatırken sıradan olmayan cümleler seçmeye çalışır ve mutlu olsunlar diye çok uğraşırım. Ama benim doğum günlerimde birkaç kişi dışında 12'de doğum günümü kutlayan olmaz-dı. Ve ben bu duruma çok üzülürdüm. Ben bu kadar sevgiye verilen değere önem veren biri olarak etrafımdakilerden aynı şeyi görememek beni çok üzer-di. Bugün Mayıs'ın 26'sı ve benim doğum günüme 5 gün var. Yarından sonra 10 gün boyunca bir işte çalışacağım için okula gidemicem ve doğum günümde de çalışıyor olacağım.

  Bugün okula gittim, dersten sonra yemekhanede yemek yedik, kızlardan 2 tanesi yoktu. Minnoş bana "hadi yeter be yediğin Larien, şiştin artık" diyerek herşeyi hızlı hızlı yedirtti. Mystery de hadi bugün bir değişiklik yapıp fen fakültesinin bahçesine gidelim dedi. Tamam dedik. Ben yediklerimin oturduğu karnımı tuta tuta kapıdan çıkıp ilerlemeye başladığımda kızlar geride kalmıştı. Yemeğe gelmeyen kızları gördüm uzaktan, el salladım, biraz daha ilerleyince Peluş oturduğu yerden kalktı. Kalktığı yerde bir parıltı gördüm, biraaz daha yaklaşınca o parıltının küçük bi pastanın üzerinde yanan maytap olduğunu anladım. Gerçekten çok ama çok şaşırdım ve çok ama çok ama çok ama çok sevindim. Mutluluktan konuşurken saçmaladım filan. hepsini öptüm tek tek. Ben çalışıyor olduğum için okula gelemeyeceğim ve doğum günümde birlikte olamayacağız diye, süpriz yaparak bugün kutlamaya karar vermişler doğum günümü. Dışardan bakıldığında, herhangi bir süpriz doğum günü kutlaması gibi gözükebilir ama somut anlamının dışında benim için ifade ettiği şey çok daha anlamlı ve değerli. Ben yediğim onca kazık, dost sandığım insanların beni hayalkırıklığına uğratan onca davranışlarından sonra, etrafımdaki insanların sırf beni düşünerek gidip pasta almaları, bana çaktırmadan süpriz hazırlamaları, doğum günümü kutlamaları, hediye almaları, beni önemsediklerini, mutlu olmamı istediklerini gösterdi bana. Ben hep şimdiye kadar aradığım ama sevgililerimden bile göremediğim karşılıksız sevgiyi, önemi, değeri hissettim bugün.

26.05.2011

  Bugün de gerçek doğum günüm nihayet =) Bütün gün çalışmanın, koşturmacanın içinde, çalıştığım yere kadar gelen, pasta alıp bana ne kadar değer verdiğini bir kez bir kez ve bir kez daha gösteren arkadaşıma, Facebooktan kutlayan 100lerce (abartmıyorum, mutluluktan da uçmaktayım hala) kişiye, mesaj atan, öpüp sarılan, arayan, iyi dileklerde bulunan ve beni gerçekten duygulandıran, onurlandıran, delicesine mutlu eden ve binlerce kez şükretmemi ve dünyadaki en şanslı insan olarak hissetmemi sağlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

  Böyle arkadaşlara sahip olduğum, çevremde bu kadar güzel insanlar olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hakeden herkesin etrafında onu seven, düşünen, değer veren, mutluluğunu düşünen ve bunları hissettiren insanlar olmasını diliyorum.

  Mumları üflerken birkaç tane dilek tuttum. Tuttuğum dileklerin ilki, bu arkadaşlığımızın hiçbir zaman bozulmamasıydı.

  Hayatta insanın karşısına nadiren doğru insanlar, gerçek dostlar çıkar. Bulduğunda değerini bilmek, kaybetmemek gerekir...

  Hepiniz teker teker iyi ki varsınız.

 Hayatı anlamlı kılan, onu beraber geçirdiğin insanlardır. Hiçbirinizin, hiçbir zaman yanımdan ayrılmamanız dileğimle,

                                                "İYİ Kİ DOĞMUŞUM!"
31.05.11

1 dedim, olacak!:

Adsız dedi ki...

Hayatı anlamlı kılan bir şeyde, varlıklarıyla seni mutlu eden insanları mutlu etmektir :)
P.S: kfc die düşünmüştüm burger yedirdin ii ki pasta frambuaz+muzlu değilmiş hıh :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...