Pages

7.12.11

Gerçek yüzümü ortaya çıkaran Mim!

  Canım Kibritci Kız beni mimlemiş =) Çok teşekkür edip hemen düşünmeye ve yazmaya başlıyorum. Mim'in konusu; "Kendimiz hakkında 7 gerçek". Yalnız ben gidip yorumda 10 gerçek yazmışım nasıl dikkatli baktıysam haha. Neyse artık. Bunu bir hayat memat (böyle mi yazılıyor bilmiyorum) meselesi haline getirip beşbuçuksaat düşündükten sonra kendimde anlatmaya değer bulduğum 7 tane şeyi yazıyorum yesss!


1.Ben bu "dahi" anlamına gelen -de ve -da'ları ayrı yazmayan insanlara karşı takıntılıyım. İsterse Brad Pitt olsun bunları ayrı yazmıyorsa gözümde hiç değeri yoktur. Bi de ilgi eki -ki de önemli yani. Kısaca gitsinler birer "Türkçe'mizi güzel kullanalım" kitabı alsınlar ya da Kızılay bunu dağıtsın bence evet.


2.Tanıştığım erkeklerin-özellikle bu insanlar sevgilim olmaya adaysa-, edebiyatçı kişiliğim sağolsun, her söylediklerinin altından bir şey arar, her yaptıklarını kafaya takarım. Üzerine günlerce de düşünürüm.

Buraya kadar okuyanlar ruhsal ve mental problemleri olan, takıntılı bi manyak olduğumu düşüncekler ama valla değilim tanısanız aslında seversiniz ehuehu.



3.Besmelesiz yatağımdan çıkmam. İnanmak, sığınmak güzeldir.


4.Oje sürmek bir yaşam biçimidir benim için. Ojesiz çıkmam gibi bir iddiam olmasa da yeri benim için çok önemlidir. Hazır kozmetikten girmişken olaya, hakkımdaki en önemli gerçeklerden birini daha söyliyim. Beni göz kalemi sürmemiş halimle gören insan sayısı çok azdır. Yanlışlıkla denk gelmiş olanlardansa zaten haber alınamamakta.


5.En kıytırık dersin sınavına bile heycan yapar, sorular önceden verilmiş bile olsa en az bir cümleye bakmadan sınava giremem. En basit sınavlara bile girmeden önce heycan yapar, oraya buraya napcaz lannn nidalarıyla sataşırım.


6.Yatağımın üstünde 3 tane ayıcık bi de fare oyuncağı var. İtiraf ediyorum onları ailemin fertleriyle özdeşleştirdim ve bu konuda çok hassasım. En büyük kahverengi ayı babam, sarı renk daha küçük olan ayı annem, eski sevgilimin hediye ettiği beyaz güzel ayı ben, pembe fare de kardeşim. Bu konuya öyle inanmış durumdayım ki, sarı ayıcık yere düşse "annem yere düştüüüüüü alın lan hemen onu yerden" falan diyorum. Bir gün o oyuncaklardan biri kaybolsa, ömrümün geri kalan kısmını o ayıcığa ne olmuş olabileceğini düşünerek geçirebilirim.


7.Zayıf omuzlarım ve ince belli bardağı aratmayan innncecik belim altında bulunan tepsi kadar bir popom var ve ben onu eritme konusunu çocukluğumdan beri takıntı haline getirmişimdir. Aslında o kadar tepsi kadar değil, ama takıntı ya, bana öyle gibi geliyor işte. Spora başladım ama hele bir istedğim şekle girerse dünyanın en mutlu insanı ben olurum heralde hehe.


İçimden geldi bi de son bir gerçek/itiraf da ben ekleyeyim.


8.Meraktan mıdır nedir bilmem ama eski sevgililerimin facebook profillerine her gün bir girip bakıyorum nolmuş napmışlar diye.


Hastalıklı bir ruhu olduğunu düşündüğünüz Larien umuma açık bir yerde bütün kirli çamaşırlarını ortaya serdi ve şu kişileri de aynısını yapmaya çağırıyor;


Sparrow
crazywomanrosemary
Lirean
Cessie
StummScream
ebruhu.
Sinyor Serüvenci
jano
İrem Yılmaz

14 dedim, olacak!:

StummScream dedi ki...

Sanırım bunları yazmak için yeterli gücüm yok şuan

Missbone dedi ki...

Bende ojesiz çıplak gibi hissederim kendimi hep :)

Larien dedi ki...

Stumm, gücün olduğunda çiziktir bişeyler merak ettim olmaz mı? :P

Missbone, evet evet renksiz tırnaklar ne o öyle di mi? :P

StummScream dedi ki...

biraz uzun sürecektir ama aklıma gelirse yazacağım

Uyumayan Ses dedi ki...

bu ekler hakkında ben de sana hak veriyorum. yazılarımda da sık sık bahseder oldum. de, da, ki eklerinde yanlışlık olunca ister istemez soğuyorum yazıdan. aslında bu daha olayın başı. geçenlerde ben de "evrak" kelimesini çoğul kullanmışım, "evraklar" olarak yazmışım. halbuki "evrak" kelimesi çoğulmuş, tekili de "avrak"mış. babam beni aydınlattı da düzelttim:) bakıldığında sonuçta kişisel bir şey bu blog. istediğim gibi yazarım diyorsun da okuyucu yanlışını görünce hanene eksi puan yazılıyor.

Larien dedi ki...

Stumm, everything is temporary diyorum sana.

Uyumayan Ses, di mi ama ya? Ama sadece blogta değil kim bu şekilde konuşsa sinir oluyorum elimde değil, hatta mümkün olsa hepsine hayrına düzgün Türkçe kullanma dersi vericem ama katılım azlığından korkuyorum :P

bi de evrak'ın çoğul olduğunu ben de bilmiyordum bak, öğrenmiş oldum sağoool =)

Sparrow dedi ki...

Eyyy Larien'in takipçileri! Larien'i yıllardır tanıyan ve yaklaşık 1 yıldır komşusu olan biri olarak burada yazdığı bazı gerçeklerin yalan olduğunu söylüyor ve doğruları ile değiştiriyorum.

4. Cümle: beli hiç de ince belli bardak modunda değil. Ne kadar kalın olduğunu hatırlamıyorum öyle ki en karşılaşmamızda ( aylar önce falan ) ona sarılmaya çalıştığım da uzunluğu 2 metreyi bulan kollarım birbirine kavuşmamıştı :P

yazıyı tekrar okudum da başka bi yalanı yokmuş :D ama şunu söliyim gözlerinin hem altına hemde üstüne kalem sürdüğü zaman ki- bu şekilde sadece 2 kere mi ne gördüm onu- gözlerinizi gözlerinden almanız imkansızlşıyor gibi bir şey :)

ve amerikan edebiyatçısı olmasına türkçeyi pek çok kişiden daha düzgün kullanmasını ve bu konuda bazı takıntıları olmasını da takdir ediyorum ayrıca :D

P.S.: Mim için teşekkür etmiyorum Larien, sebebini biliyorsundur herhalde hıh :D

Sinyor Serüvenci dedi ki...

Bu konuyla ilgili eski bir yazım var aslında. Kendimle ilgili on gerçeği deşifre etmiştim. Seni kıracağıma, kolumu kıracağımı biliyorsun. En kısa zamanda bilinmeyen yedi gerçeğimle geliyorum. Bunlar hep illuminati'nin işleri farkındayım :))

Larien dedi ki...

Sparrow, sen arama sorma zaten beni nankör vefasız komşu! Ayrıca ince tabi! Senin kolların kısaysa what can I do sometimes? Ahahahaha :D:D:D bi de gözlerini alamıyolar demek gözlerimden vay itirafa gel sağol :D

P.S. düzeltmeden geçemicem bari sen yanlış söyleme, amerikan edibiyatı değil, Amerikan kültürü ve edebiyatı.

Larien dedi ki...

Sinyor Serüvenci, bitanesin :) merakla bekliyorum o zamann ^^

Sparrow dedi ki...

Sen " Kültürcü ve edebiyatçı kişiliğim ... " desyedin bende Amerikan Kültürücü ve Edebiyatçısı olması derdim :p

Ayrıca seni aramadığım yetmiyormuş gibi sen aradığında açmadım telefonu mesajlarına cevap vermedim bide dimi? ne kadar vefasızmışım!

Larien dedi ki...

Allah'ımmm! Anlatım bozukluğu fazlalığından doğan solunum yetmezliğinden ölücem şimdi :D

DOREMİ dedi ki...

çok teşekkür ederim canım..adımı yeni gördüm.:)

Larien dedi ki...

Rica ederim roseum maryim, en kısa zamanda beklerimmm :) (kafiyemi de yaptım iki dakkada:p)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...