Pages

9.2.12

Harder, better, faster, stronger

  Ben, olduğumu sandığım kişiden daha güçlüymüşüm meğer. Her şey benim kafamdaymış. Her şey benim elimde. Ben, kendim, nasıl asıl sebebiysem dibe vuruşumun, yine aynı şekilde aynı sebebiyim yeniden doğrulmamın. Güçlüyüm ben. Kimi zaman çökerim belki ama yine kendim yükselirim, doğarım küllerimden anka kuşu misali...


  Bunu kendim yaparım ama, dış güçlere gerek duymadan. Kıvılcıma muhtaç değilim ben. Çünkü o güç benim içimde var zaten, yardıma ihtiyacım yok. Ve herkesin değerini ben belirlerim hayatımda, kendileri belirlemezler. Ben onları hayatımda belli yerlere oturturum ve sildiğim anda değerleri kalmaz hayatımda, önceden de yaptığım gibi. Ben değer verirsem değerli olurlar, değer vermeyi kestiğim anda bir hiç olurlar hayatta. Gözlerim çok iyi görürlermiş, aklımın yolu aydınlık, yüreğimin kapıları sonuna kadar açıkmış. Kalın bir perde varmış yalnızca önlerinde. O gece gördüm o perdeyi ve kaldırdım. Gördüm. Aydınlığı, umudu, inancı gördüm. Kendimde. Arkama döndüm, yaptıklarıma baktım. Hepsini ben yapmışım, hepsini! Üzülmek istediğim için üzülmüşüm, unutmak istemediğim için unutamamışım, iyileşmek istediğim için iyileşmişim ve başarmak istediğim için başarmışım. Nasıl inanmamışım kendime, nasıl görememişim ki hepsini ben tek başıma başarmışım! Ailemin duası oldu hep yanımda... Artık kendime olan inancım ve umutlarımla birlikte.. Daha büyüklerini başarmak için.

  Amaçlarım var benim ve artık umutlarımla beraber. Hayal değil, hedeflerim var. Mutlu olucam ben, herkesten çok. O kadar iyi yerlere geleceğim ki, bakacaklar çevremdekiler bana ve imrenecekler, inanıyorum. Takdir edecekler. Yurtdışına çıkacağım, yeni diller öğreneceğim, yeni insanlar aydınlatacak yolumu. Yapacağım bunların hepsini inşallah. Şimdiye kadar nasıl yapmışsam. Kendimi öven bir insan olmadım hiçbir zaman ama gerçekte ne olduğumu görecek kadar da kör değilim. Artık. Umutsuzluk, karamsarlık yoruyor adamı. Yine düşücem umutsuzluğa pek tabii olarak, ama kendim duracağım yine ayakta dimdik. O güç benim içimde çünkü. Kendi gözlerimle gördüm, kendi benliğimle tecrübe ettim.

  Kar yağıyor...

  Gözlerime çarpıyor, ensemden içeri giriyor buz gibi kar taneleri. Rüzgar suratını kesiyor insanın soğuktan. Ama ben, kapşonumu örtmeden yürüyorum karanlık sokakta, kendi aydınlattığım yolumda. Çünkü üşümüyorum hiç. Çünkü içim sıcacık. Çünkü, yürürken ayaklarımın ilerleyişini takip etmiyorum artık, gökyüzüne bakıyorum.

6 dedim, olacak!:

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

bu dunyada ınsanın kendınden baskasından fayda olmuyor Larien,aılen bıde yanında olurlar herzaman gerısı yalan..
bu arada mimledim seni:)
sevgıler

just not found. dedi ki...

ah keşke hayallerimizi gerçekleştirebilmek için öncesinde hayalkırıklığıyla yoğrulmasak. Aklımız keşke başımıza normalken gelebilse.
Sen zaten bunları düşünebildiğin için bir adım öndesin. Boşver onu bunu, adımların sağlam olsun yeter sana...
Bi de sendelediğinde tutunabileceğin bi omuz olsun...
mutlu ol kuzum.
:)

Larien dedi ki...

biricitim consum =) aldım mimini çok sağol, bu sefer yazıcam ennn kısa zamanda :))

çok haklısın, sadece sen varsın şu hayatta. Ailen de seni gerçekten önemseyen tek kişiler. Umarım şu 2gerçek dost' dediklerinden buluruz hayatımızın kalan kısmında bolcana, sevgiler canım.. :)

kuccukkurbamm, haklısın canım, acı çekmeden oldunlaşamıyor işte gerçekten. O omuzlar hiç eksik olmasın inşallah =)

hepimiz mutlu olalım fıstık, sen ben o =)

bitter dedi ki...

karamsarlık kadar kötü birşey yok insanı yıpratan. dibe çeken. yaşadıklarımız yüzünden yaşayacaklarımızın önüne set çekebiliyoruz.. bu ruh halinden nekadar kısa zamnda kurtulursak okadar cabuk bilincine varıyoruz yapabileceklerimizin. bize yakışan da dimdik mağrur duruşumuzu bozmamak böyle :)

Adsız dedi ki...

Biz bir düşüz bazen, bazen de gerçek... Ancak biz vareder, eder yine biz yokederiz kendimizi... Farkında olduğumuz sürece kendimizin, hiçbir duvar engel olamaz kendimizi gerçekleştirmemize...

Larien dedi ki...

bitter, evet çok haklısın :) önemli olan her zaman görüpuygulayabilmek bunu.

Aradia, çok çok haklısın sen de. Her şeyi biz yapıyorz farkında olsak da olmasak da.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...