Pages

30.1.12

Yalan kötüdür

  Yalan söylüyor insanlar. Hiç durmadan, korkmadan Allah'tan, ilahi adaletten. Çok kötü şu zamanda insanlar. Çok çiğler, iğrençler, şerefsizler bir de. Yalan söylüyor insanlar, hiç bıkmadan, usanmadan, korkmadan, çekinmeden. Çoğu zaman anlamıyoruzdur bize söylenen yalanları eminim, saklanan gerçeklerin ardında yaratılan sahte doğrulara inanıp yaşıyoruz yüzeyselinden. Anlamadan, bilmeden, aldatılarak, saf yerine konarak... Kimi kandırdığını sanıyor yalan söyleyenler? Karşılarındakini mi? Farkında değiller mi ki kandırdıkları kendilerinden başkası değil?

  Yalan söylemek. İğrenç bir hareket. Berbat bir şey. Bana yalan söylenmesi, benim o yalanlara inanmış olmam, yalanların yalan olduğunu keşfetmem, salak yerine konduğumu anlamam, tek tek görmem o yalanları.. Daha da berbat. O an, her söylenenin yalan olduğu ortaya çıkan an, hissedilen şey, hepsinden berbat. Sonrasında hissettiğim öfke, nefret, tiksinti ve rahatlamaysa güzel şeyler. Kuvvetli bir istek var içimde, hatta yanıp tutuşuyorum o arzuyla, yalanlarının içinde boğulsun istiyorum. Söylediği her yalan bir yılan gibi dolansın ayaklarına, kendi yalan denizinin içine çeksin ve boğsun onu. Kandırılsın aynı beni kandırdığı gibi başkaları tarafından.

  Keşke daha önce yapsaymışım o yaptığımı da. Ağzıma gelen ne varsa söylemek çok rahatlattı. Bi daha telefon açsa bi daha derim, dicem zaten bekliyorum ki arasın. Haha. Çok rahatladım. Bu kadar.

4 dedim, olacak!:

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

yalan ığrenc bısey yalan soyleyen ınsanları hıc sevmıyorum

bitter dedi ki...

yalan, kandırılmak , aldatılmak.. yarı yolda bırakılmak. hayallerinin gelecek planlarının tuzla buz oluşunu izlemek. bende aynısını diledim ona hep seninde başına gelsin dedim. biraz vicdanın inancın olsa yapmazdın dedim.. ben kötü oldum daha kötü oldum. iyi ki ayrılmışım dediği kadın oldum..!

Kibritci Kız dedi ki...

haaa sevgili olayları ! ben de diyorum ki yaa bu kızın etrafında ne çok deli var . meğer bir taneymiş . bir zamanlar birtane olan bir tane. ayyy bir de o söz var de mi ? iyi ki ayrılmışım . hem yalancı hem edebiyatçı ! neyse kendini çabuk toparla çok üzülme ağzını burnunu kırarım o bebenin haa !

Larien dedi ki...

biricitim sorma ya, yalan söyleyenler hep boğulsunlar kendi yalanlarında innnşallah.

bitter, teşekkürler öncelikle yorumun için =) boşver o zaten böyle diyecek kapasitede bir insansa, doğru olanı gözüne gözüne soksan da anlamaz, bir gün o havadaki akıllar başlara gelecek ama çok geç olacak, sen iyi ol, rahat ol canım, bak ama göreceksin çıkacak onlardan hepsi bir bir ;)

kibrit çöpüm benim, yavrukuşum, sorma ya delilerden kurtuluş yok sanki bana :( kır ağzını burnunu, vuralım suratına suratına beraber, senin moralini bozanları da söyle tenhada kıstıralım, bu sinirle gidersek, pert eder döneriz hepsini tek başımıza :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...