Pages

15.1.12

Tek başıma..

Şu şarkı eşliğinde...
 
 Ailem dışında kimse yanımda olmadı benim aslında. Bir kaç tane çok sevdiğim arkadaşım var çevremde, bir de önemsediğim insanlar. Ama hayatımın büyük bir kısmını tek başıma yaşadım.


  Tek başıma yürüdüm kalabalık sokaklarda. Tek başıma yürüdüm, gece vakti, buz gibi soğuk sokaklarda. Tek başıma düşündüm hep tek başıma uyudum, tek başıma uyandım. Tek başıma özledim, tek başıma hayaller kurdum. Tek başıma sevdim, özledim, istedim. Tek başıma çabaladım. Ağır sorumlulukların yükünü tek başıma almadım belki omuzlarıma ama tek başıma ezildim yükün altında. Tek başıma çabaladım hep. Tek başıma korktum, tek başıma üşüdüm, tek başıma ısındım. Kendi elimi kendim tuttum, tek başıma umutlarım oldu benim, dahil olmadı çoğu kimse. Tek başıma kızdım, tek başıma çare aradım. Tek başıma inandım. Tek başıma heycanlandım, bekledim, heveslendim, bekledim, umdum, bekledim... Tek başıma inançsızlığa düştüm ama yine tek başıma inandım. Tek başıma farketmedim çoğu şeyi, annem farkettirdi, ama tek başıma ödedim bedellerini hatalarımın. Tek başıma aşık olmuşum bi de ben. Tek başıma olmasaydım şu an tek başıma olmazdım heralde. Tek başıma kırıldım, tek başıma onardım! Hep tek başıma sabahın kör karanlığında yollara döküldüm, yine tek başıma yürüdüm gecenin ıssızlığındaki sokaklarda. Tek başıma ıslandım yağmurda, tek başıma baktım gökyüzüne, tek başına izledim kar tanelerinin yere doğru süzülüşünü. Tek başıma konuştum sessizlikte. Tek başıma çaldım, söyledim, dinledim. Tek başıma utandım, tek başıma pişman oldum. Ben tek başıma zamanı geri almak istedim çok kere, tek başıma yapamadım ama. Tek başıma eğlenmedim hiç bir zaman. Tek başıma sarılamadım kendime. Tek başıma izledim çoğu kez denizi. Tek başıma daldım uzaklara, ufuklara. Tek başıma saydım yıldızları. Tek başıma konuştum. Tek başıma sordum, tek başıma cevapladım. Tek başıma yazdım, tek başıma çizdim. Tek başıma öfkelendim, küfür ettim. Tek başıma bekledim. Hep, hep tek başıma sevdim. Hep tek başıma düşündüm, düşündüm, düşündüm...
   Tek başıma gülmedim ama hep tek başıma ağladım. Tek başıma kaldım bir çok zaman, ama her zaman tek başıma olmadım. Bir sürü şeyi tek başıma yaptım ama mutlu olmadım tek başıma, gülmedim tek başıma, huzuru bulamadım tek başıma..

6 dedim, olacak!:

Sparrow dedi ki...

ne mutlu sana bunu bugüne kadar tek başına başarmışsın. eminim bundan sonra da başarabilirsin. ama artık buna mecbur olmadığını, yalnız kalmayacağını bil...

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

tek basına olmak guzelde,tek basına asık olmak o cok fena bı durum,umarım bırgun ıkı kısı asık olursunuz..

StummScream dedi ki...

Çünkü çok büyük hataların var.

deeptone dedi ki...

benim gibisin. tek başınayım. yalnız yaşarım. kimseyle görüşmem ama çok huzurluyum ki.
:)

just not found. dedi ki...

tek başına ol ama huzurun olsun balım, canını sıkma. Gerçi terzi kendi söküğünü dikemezmiş ama sen yine de bi güneşin de senin için doğduğunu bil.
öperim=)

Larien dedi ki...

Sparrow, teşekkür ederim, mutsuz olmadım bu durumdan çok, ama bundan sonra tek başıma olmak istemediğim durumlar var tabi.

biricit, ahaha çok güldüm yorumuna, umarım iki kişi aşık oluruz bir gün :D

Stumm, ne gibi çok büyük hatalar?

deeptone, benim görüştüğüm çok kişi var ama özümde yalnız bir insanım :) ne mutlu huzurlusun..

kuccukkurba, amin bebeğim huzur lazım huzur, ama tek başına olmadan huzur olsa daha da güzel :) güneşlere ve sana teşekkürler fıstık, ben de öperim =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...