Pages

23.1.12

O yea man!

  "Ortalıkta erkeklerin kadınlardan daha güçlü olduğuyla ilgili bir dedikodu var! Hadi ama... Erkekler, siz aynı anda yemek pişirip, temizlik yapıp, telefonda konuşabilir misiniz? 20 santimlik topukların üzerinde yürüyebilir misiniz? 4,5 kiloluk bir bebeği 9 ay boyunca karnınızda taşıyıp 36 saat boyunca doğum sancısı çekmeye dayanabilir misiniz? Bütün gece ağlayıp ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi davranabilir misiniz? Erkekler, untumayın; KADINLAR SADECE OJELERİ KURUYANA KADAR YARDIMA MUHTAÇTIR!!! Sonrasında sizi mahvedebilirler."


14 dedim, olacak!:

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

harıka yazmıssın :))

ebruhu. dedi ki...

bütün bunları yapan ama sırf tatlılık olsun diye salça kavanozunu açamamış gibi yapan kadınlar da var. "sövgölööm açamadom yoaaa". halbuki bıçakla yandan havasını alsa...

StummScream dedi ki...

Biyolojik o kadar fazla farklılık var ki bu neyin kafası anlamıyorum.

Topuklu ayakkabı üzerinde yürümek zorunda değilsindir bu kadının kendi tercihidir.

Kaldı ki doğum sancısı denen sancı türü bir erkeği bayıltabilir. Kadınlar ise o sancıya daha donanımlıdır.

Erkek çoğu zaman ağlayamadığı için bir kaç saat sonra bile hiçbirşey olmamış gibi davranabilir.

Ayrıca güç ve dayanıklılık konusuna hiç girmiyorum çünkü yaradılış olarak erkekler daha üstündür. Şimdi kaslarımın fotoğraflarını buraya koymak zorunda bırakmayın beni =)

Sparrow dedi ki...

kafan mı güzel kızım senin :D sen 4,5 kilo doğdun herhalde bebeğin kilosunu öyle yazdığına göre :p stumm a katılıyorum topuklu kendi tercihiniz sanki siz ilk giydiğinizde hiç zorlanmıyorsunz bizde sizin kadar üstüne düşsek önem versek bizde giyebiliriz bu 1! 2.si siz zıt pıt ağladığınız içn ağlama sonrası hiçbir şey olmamış gibi davranmak alışkanlık olmuş sizde :D doğuma gelince biyolojik olarak bu konuda donanımlısınız Allah vergisi, sizde sünnet olun arkadaşım dayanbilio musnuz görelim + kadın içerde doğum yaparken erkek dışarda 9 doğurur bunu unutmayın bu da 3 :D 4.sü sadece erkeklerde bulunan sperm hücreleri olmadan doğum bile yapamayacağınızı unutmayın herkes Hz. Meryem değil sonuçta. 5. Yemeği koyuyorsun tencereye başlıo pişmeye ( ki sen yemek pişirmeyi bilmiyorsundur bence :p ) snra bir elinizle masanın tozunu alırken diğer elinizle telefonu kulağınızda tutup ya manitanızla konuşunursunuz yada bi arkadaşınızla dedikodu yaparsınız adına da " sadece kadınlarda olan bir yetenek " dersiniz vallaha sizin yetenekleriniz bunlar olsun biz çok daha üstünüz :p 6.yı yarın sölücem sana özel olarak :D

P.S. Normalde kadın-erkek eşitliğinden yanayım ama sen böyle bir post yayınlayınca sataşasım geldi :D

StummScream dedi ki...

@Sparrow
Yaradılış dolayısıyla kadın ve erkek hiç bir zaman eşit değildir. Kadının yeri ayrı erkeğin yeri ayrıdır. Önemli olan bu ayırımları iyi yapabilmektir.

Adsız dedi ki...

:) yazı ayrı güzel yorumlar ayrı, herikisinde okurken eğlendim...

Larien dedi ki...

biricitimm, teşekkürler canım ama ben yazmadım esasen, facebookta gördüm direk buraya kopyaladım =)

ebruhu., dimi ama ya, hele bi bana gelse o kızlar öyle bir açarım ki kavanozları :P

StummScream, nolur koy fotoları çok merak ettik şimdi :P neyin kafası söyliyim, erkekleri ti'ye alma kafası.

Sparrow, epleniyoruz burda ya, resmen çürütme tezi yazmışsın, değilsiniz arkadaşım, kadınlardan daha yetenekli, daha akıllı, daha mantıklı değilsiniz işte noktaa!


LuCkyLuke, hoşgeldin öncelikle =) işte böyle riskli bir konu olunca böyle komik konuşmalar oluyor =)

Sparrow dedi ki...

pardon anlayamadım! Siz daha mı mantıklısınız? Yetenekde cinsiyet ayrımı yapmam, akla gelince istatistiklere bak yada dünyaya adını duyurmuş akıllı insanların kadın erkek oranına bak derim. Ama kesin olarak söyleyeceğim tek şey mantık konusunda sizden kat be kat daha üstün olduğumuzdur.

StummScream dedi ki...

Erkekleri ti'ye alma kafası buysa.
Kedi-Ciğer ilişkisini yapıştırı veririm. Ağır konuşurum böylede.

Larien dedi ki...

Eevet baylar, mantık diyorum :D Biraz da ben mi ağır konuşsam napsam :P Önce Türkçe'nizi düzeltin, sonra iddialaşın. "böylede"deki "de"yi ayrı, "yada"daki "da"yı ayrı yazınız. Ünsüz benzeşmesine de dikkat ederek "yetenekde" yerine "yetenekte" deyiniz. Bir de "kat be kat" değil, "kat ve kat" ahahahahaha

StummScream dedi ki...

Edebi eser yazmıyoruz burada.

Sparrow dedi ki...

ee tabi söylediklerimiz doğru olunca diyecek laf bulamayıp imla hatalarına sardın dimi? burada yazı,yorum vs vs yazarken imlaya senin kadar dikkat etmiyoruz diye söylediklerimizde haklı olduğumuz gerçeği değişmiyor.

Adsız dedi ki...

artik sunu kabul edin; evrim hatunlara sadece sabah yataktan kalkip uzerinize bir sabahlik aldiktan sonra mutfaga gidip erkege kahvalti hazirlayacak kadar guc vermistir.

Larien dedi ki...

Barney Sikerson, tam Barney'sin ha. Bu konuda sonsuza kadar tartışabilitemiz var bence

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...